Maak jij al gebruik van een leasefiets: gezond, milieuvriendelijk en productief!

Maak jij al gebruik van een leasefiets: gezond, milieuvriendelijk en productief!

Geplaatst door Bjorn Sonneville op

 Of je nu de zonnestralen wilt voelen op je gezicht, wat beweging nodig hebt of gewoon wilt ontsnappen aan de dagelijkse filestress, fietsen naar je werk is een geweldige keuze. Het biedt niet alleen fysieke voordelen, maar draagt ook bij aan een milieuvriendelijke levensstijl. Hier zijn redenen waarom op de fiets naar je werk gaan een slimme en gezonde keuze is.

 

1. Gezondheid op de pedalen:

Fietsen is een effectieve manier om je dagelijkse dosis lichaamsbeweging te krijgen. Het stimuleert niet alleen je cardiovasculaire gezondheid, maar helpt ook bij het versterken van spieren en verbeteren van je algehele conditie.

 

2. Ontspanning voor de geest:

Een ontspannen fietstocht naar je werk is een geweldige manier om je dag te beginnen. Frisse lucht, het ritme van het trappen en de natuur om je heen dragen bij aan een positieve gemoedstoestand.

 

3. Tijd besparen:

In sommige gevallen kan fietsen naar het werk sneller zijn dan met de auto, vooral als je file- en parkeerproblemen vermijdt. Het bespaart kostbare tijd die je anders in de auto zou doorbrengen.

 

4. Milieuvriendelijke keuze:

Door te kiezen voor de fiets verminder je je ecologische voetafdruk. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor auto's, wat bijdraagt aan de vermindering van luchtvervuiling en broeikasgassen.

 

5. Verbeterde productiviteit:

Fietsen helpt niet alleen je fysieke gezondheid, maar stimuleert ook je mentale alertheid. Aankomen op het werk met een frisse geest kan de productiviteit en creativiteit gedurende de dag stimuleren.

 

6. Kostenbesparing:

Het gebruik van de fiets als vervoersmiddel bespaart geld op brandstof, parkeerkosten en onderhoud van een auto. Een kosteneffectieve keuze voor zowel de portemonnee als het milieu.

 

7. Flexibiliteit in planning:

Fietsen geeft je de vrijheid om je eigen route te kiezen en flexibel je reistijd te plannen. Je bent niet afhankelijk van vaste vertrektijden van het openbaar vervoer of de drukte op de weg.

 

8. Sociale interactie:

Fietsen naar het werk biedt de mogelijkheid om je gemeenschap beter te leren kennen. Misschien kom je wel collega-fietsers tegen of maak je een praatje met buurtgenoten.

 

Hoe Maak Je Een Vlotte Overgang?

  • Zorg voor een Comfortabele Fiets:

Investeer in een fiets die geschikt is voor jouw behoeften en comfortabel is voor langere ritten.

 

  • Plan Je Route:

 Kies de beste route naar je werk, rekening houdend met veiligheid en efficiëntie.

 

  • Weerbestendige Voorbereiding:

Bereid je voor op alle weersomstandigheden met geschikte kleding en accessoires.

 

  • Stimuleer Fietsvriendelijk Beleid:

Moedig werkgevers aan om fietsvriendelijke voorzieningen te bieden, zoals fietsenstallingen en douches.

 

 

Fietslease bij Peeters Tweewielers: toegankelijk en betaalbaar!

Bij Peeters Tweewielers maken we fietslease voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. Bovendien is fietsen niet alleen gezonder, voordeliger en milieuvriendelijker dan autorijden, maar met onze flexibele fietsleaseopties wordt het plezier van fietsen voor iedereen haalbaar.

Sinds 1 januari 2020 zijn de regels voor zakelijk fiets leasen vereenvoudigd door de Nederlandse overheid, met als doel meer mensen aan te moedigen om met de fiets, e-bike of speed pedelec naar het werk te gaan.

Bij ons vind je diverse opties voor het leasen van een fiets. Onze experts staan klaar om de verschillende regelingen uit te leggen. Wij zijn gespecialiseerd in advies over de beste lease-opties voor jou, zodat je de perfecte leasefiets kiest. Of het nu gaat om woon-werkverkeer, recreatief gebruik of sportieve doeleinden, ons brede assortiment aan fietsen, inclusief de nieuwste modellen en e-bikes, voldoet aan al je wensen.

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

News

RSS
Kalkhoff Fietsen bij Peeters Tweewielers: Beweeg Jezelf de Toekomst In

Kalkhoff Fietsen bij Peeters Tweewielers: Beweeg Jezelf de Toekomst In

Door Bjorn Sonneville

Bij Peeters Tweewielers, de fietsenzaak van Heythuys en Heel in Midden en Noord Limburg, zijn we trots om Kalkhoff-fietsen aan te bieden. Onze passie voor...

Lees meer
RIH-Fietsen bij Peeters Tweewielers: RIH Het Merk van Olympisch Goud

RIH-Fietsen bij Peeters Tweewielers: RIH Het Merk van Olympisch Goud

Door Bjorn Sonneville

Bij Peeters Tweewielers, de fietsenzaak van Heythuys en Heel in Midden en Noord Limburg, zijn we trots om RIH-fietsen aan te bieden, een merk met...

Lees meer