De fietsverzekering van Enra

FIETSVERZEKERINGEN

De fietsverzekering van Enra

Kies voor gemoedsrust met onze betrouwbare fietsverzekering van ENRA. Als partner van ENRA bieden wij meerdere verzekeringspakketten voor jouw fiets en e-bike. Jij bepaalt wat je verzekert én tegen welke prijs je dit verzekert. Speciaal voor e-bikes met een geactiveerde track&trace module bieden we een extra verzekering met verlengde garantie aan. Fietsen zonder zorgen begint bij Peeters Tweewielers.

Kies de verzekering die bij u past

Kies je dekking, kies je prijs. ENRA's fietsverzekeringen, jouw gemoedsrust. 

Optimaal Diefstal

Optimaal Diefstal

Met ENRA Optimaal Diefstal bent u verzekerd tegen diefstal van uw hele fiets. Maar ook als er onderdelen van uw fiets gestolen worden (zoals bijvoorbeeld uw accu) is dit verzekerd. Er vindt geen afschrijving plaats op de fiets gedurende de verzekerde periode. Je krijgt altijd de verzekerde waarden als tegoed voor je nieuwe fiets. Vooral in deze tijd (met prijsverhogingen) krijg je niet meer dezelfde fiets voor hetzelfde bedrag. Vooral als daar bijvoorbeeld 3 jaar tussen zit.

Mogelijk voor: E-bike, fiets

Optimaal Casco

Optimaal Casco

Kiest u voor ENRA Optimaal Casco? Dan bent u verzekerd tegen diefstal én schade. Ook verhaalsrechtsbijstand, ongevallenverzekering voor in- en opzittenden én ENRA Pechhulp Europa zijn standaard inbegrepen bij deze verzekering. Pech onderweg is 24/7 in heel Europa. Je word kosteloos opgehaald op de plek waar je pech rijd en terug gebracht naar het beginpunt.

Mogelijk voor: E-bike, fiets, racefiets, mountainbike

Connected

Connected

Is uw E-bike voorzien van een geactiveerde track & tracemodule, dan kunt u gebruik maken van de Connected dekking. Deze dekking komt overeen met Optimaal Casco.
U ontvangt 25% korting op de premie. Uw track & tracemodule moet geactiveerd zijn en aangesloten zijn bij een opsporingsdienst waarmee ENRA samenwerkt. Na een diefstalmelding gaat onze opsporingsdienst meteen op zoek naar uw E-bike. Welke track & tracemodules wij accepteren leest u op hier.

Mogelijk voor: E-bike

Verlengde Garantie

Verlengde Garantie

Voor uw nieuwe E-bike geldt een fabrieksgarantie. U kunt ervoor kiezen de garantieperiode te verlengen naar 5 jaar. Na afloop van de fabrieksgarantie biedt ENRA u een verlengde garantie! U kunt deze dekking bij Optimaal Diefstal en Optimaal Casco afsluiten óf als losse verzekering bij aanschaf van uw nieuwe E-bike. Normale slijtage valt niet onder de fabrieksgarantie en dus ook niet onder de verlengde garantie. Deze dekking is niet voor high speed E-bikes en niet-elektrische fietsen.

Mogelijk voor: E-bike, E-bakfietsen

De verschillen in dekkingen

Ontdek dekking op maat. De maximale looptijd van onze verzekeringen is 5 jaar. Stop je de verzekering voor het einde van de looptijd? Dan krijg je altijd de te veel betaalde premie van ons terug.
De verschillen in dekkingen De verschillen in dekkingen

Kingpolis verzekeringen

Ontdek ook de verzekeringen van onze partner Kingpolis, naast onze vertrouwde ENRA verzekeringen. Ons team staat klaar om persoonlijk advies te geven, zodat je de optimale dekking voor jouw tweewieler kunt kiezen. Bekijk het overzicht van de dekkingen hieronder en klik op de button voor meer gedetailleerde informatie.

KINGPOLIS.NL
Kingpolis verzekeringen
Laat je adviseren door ons team

EERLIJK ADVIES

Laat je adviseren door ons team

EERLIJK ADVIES

Ervaar de hands-on van Peeters Tweewielers. Onze ervaren specialisten staan klaar met persoonlijke en professioneel advies, zodat je de ideale fiets vindt die perfect bij jouw wensen en behoeften aansluit.

Bezoek ons voor een persoonlijke ervaring. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fiets, advies nodig hebt over onderhoud, of gewoon geïnteresseerd bent in de laatste fietsinnovaties, ons team helpt je graag verder. Kom langs in een van onze filialen of neem contact op via onze website voor deskundig advies bij Peeters Tweewielers.

PLAN EEN ADVIESGESPREK