OVER ONS

Wij houden van
fietsen

Welkom bij Peeters Tweewielers, waar passie voor fietsen en meer dan 30 jaar ervaring samenkomen. Onze deskundige verkopers staan voor je klaar op onze locaties in Heel en Heythuysen om advies te geven over de fietsen en nieuwste technologieën. Onze focus ligt op persoonlijke service en klanttevredenheid, waardoor je met vertrouwen en plezier je fietservaring kunt beginnen.

Waar wij voor staan bij Peeters Tweewielers

De klant staat centraal

Dat merk je al bij ons eerste gesprek, er wordt gekeken naar jouw wensen. Wij kunnen de fiets wel mooi en goed vinden, maar uiteindelijk ben jij diegene die er jaren plezier van zal hebben. Daarom is het belangrijk dat wij goed naar jouw wensen en ideeën luisteren en daar een goed en persoonlijk advies bij geven. Niet alleen bij de aanschaf van jouw nieuwe fiets, maar ook als wij jouw fiets ontvangen voor onderhoud.

Vakmanschap & Deskundigheid

Onze verkopers en monteurs zijn verplicht cursussen en trainingen te volgen op het gebied van de nieuwste modellen en onderhoud methodes. Door de ontwikkelingen in onze branche snappen wij dat het voor de klant moeilijk is om een keuze te maken op het gebied van onderhoud, of een nieuwe fiets. Gelukkig ben jij bij ons aan het juiste adres voor de juiste keuze.

Ontzorgen van A tot Z

Garantie reikt verder dan tot aan de deur, zelfs op onze tweedehands fietsen zit garantie. Als je pech hebt met jouw fiets, dan kun je gebruik maken van onze ophaal- en brengservice aan huis en/of een leenfiets. Zodat je altijd weer snel de weg op kunt.

Altijd Dichtbij

Op dit moment hebben wij 2 filialen en 3 bussen. Daardoor zijn wij altijd in de buurt. Heb je pech met jouw fiets, of heeft deze onderhoud nodig? Dan komen wij graag langs om jouw fiets op te halen of zien we je verschijnen in een van onze filialen.

Ons filiaal in Heel

Ons filiaal in Heel

Na een succesvolle periode van 10 jaar in Horn, opende wij in 2010 ons filiaal in Heel, dat uitgroeide tot onze grootste en meest prominente locatie. In onze indrukwekkende showroom van 600m2 vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment aan e-bikes, stadsfietsen, e-bakfietsen, moederfietsen, kinderfietsen, speed pedelecs, aangepaste fietsen, e-racefietsen, racefietsen, e-mountainbikes en mountainbikes. Naast ons ruime aanbod aan nieuwe fietsen, presenteren wijhet meest uitgebreide tweedehandsfietsen assortiment van Nederland, zodat je gegarandeerd de perfect fiets voor jou vindt. 

Ons filiaal in Heythuysen

Ons filiaal in Heythuysen

Sinds 2013 straalt ons schitterende pand aan de Stationsstraat 15 in Heythuysen. Dit is onze nieuwste zaak, en dat zie je niet alleen aan het moderne gebouw maar ook aan ons jonge, energieke team dat gespecialiseerd is in elektrische fietsen. Met moderne technologieën onderhouden we elektrische fietsen tot in de puntjes. Onze winkel heeft een grote showroom van 400m2, met een breed assortiment fietsen. Zo maak je altijd een weloverwogen keuze voor jouw perfecte tweewieler. De open werkplaats is in 2019 vernieuwd met de nieuwste technieken. Hier ben je van harte welkom om, onder het genot van een kopje koffie of thee, te zien hoe onze vakmensen jouw fiets onder handen nemen. Ervaar zelf de passie voor fietsen bij Peeters Tweewielers! 

Advies van ons team

TIP: Tik op de foto voor advies!

Bosch of Bafang middenmotor? Beide zijn goed, maar welke past het beste bij jou. Kom naar de winkel, we helpen je graag verder.

Bjorn

Mede eigenaar

Met vakmanschap en passie vernieuwen we je fietsbanden, voor een zelfverzekerde en soepele rit. Het verschil voel je bij elke omwenteling.

Brian

Chef Monteur

Natuurlijk zijn er veel soorten elektrische fietsen, maar door te filteren komen we altijd uit op de beste fiets voor jouw fiets plezier.

Johan

Eigenaar

Diverse banddiktes beïnvloeden de mate van anti-lek. Met de juiste montage, bandenspanning en een anti-lek band minimaliseer je de kans op lekrijden.

Kevin

Monteur

De eerste drie onderhoudsbeurten zijn in het Goud pakket altijd gratis. Wij komen de fietsen zelfs binnen een straal van 15 km gratis ophalen.

Skott

Monteur

Jaarlijks onderhoud maakt het verschil tussen een prima fiets en een perfecte fiets. Elk jaar onderhouden scheelt uiteindelijk in dure reparatie kosten.

Harry

Chef Monteur

Optimaliseer je fietservaring met fietstassen die de ideale combinatie van stijl en functionaliteit bieden.

Miriam

Verkoopster

Als je de fiets 's ochtends brengt voor onderhoud, kun je in de meeste gevallen de fiets in de middag al weer ophalen.

Kay

Monteur

Het rijklaar maken van een fiets is eigenlijk de belangrijkste onderhoudsbeurt van de fiets. Dit zorgt ervoor dat de fiets jarenlang goed is en blijft.

Raymond

Monteur

Een zadel moet perfect zitten, van het begin tot aan het einde van de rit. Zit je niet prettig op de fiets? Dan kan het zijn dat het zadel of de houding niet in orde is.

Stef

Monteur

Er komen steeds meer vragen over het Leasen van een fiets, wat zijn de voordelen en wat zijn de kosten. Ik praat je als werknemer en werkgever graag bij.

Robin

Verkoper

Bij ons gaat eerlijk advies hand in hand met jouw fietsplezier. Ontdek de perfecte match en rij met vertrouwen de toekomst tegemoet.

Denis

Verkoper
Bezoek een van onze filialen

CONTACT

Bezoek een van onze filialen

CONTACT

Met twee filialen in Heythuysen en Heel staan wij voor een unieke fietsbeleving. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te assisteren bij het vinden van de perfecte fiets. Of je nu advies nodig hebt, een proefrit wilt maken, of een reparatie wilt inplannen, in Heythuysen en Heel bieden we persoonlijke service op maat. Bezoek ons op een moment dat jou uitkomt en ontdek de ideale fiets die bij jouw levensstijl past. Heb je vragen? In Heythuysen en Heel zijn we er om je te helpen.

NEEM CONTACT OP

De ervaringen van onze klanten

Onze bestsellers

GAZELLE AVIGNON C8

Bosch Active
Line Plus (50Nm)

MOTOR

Bosch 500 Wh
inbegrepen

ACCU

Bosch
Intuvia 100

DISPLAY

RIH MOVENDA

RIH Middenmotor
(70Nm)

MOTOR

RIH 675 Wh
inbegrepen

ACCU

RIH Afneembaar
Kleuren LCD

DISPLAY

GAZELLE ESPRIT HMS

Shimano STEPS
E500 (40Nm)

MOTOR

Shimano 418 Wh
inbegrepen

ACCU

Shimano
SC-E5000

DISPLAY

URBAN ARROW

Bosch Performance
Line (75Nm)

MOTOR

Bosch 545 Wh
inbegrepen

ACCU

Bosch
Purion

DISPLAY

LOVENS EXPLORER

Bosch Performance
Line (75Nm)

MOTOR

Bosch 545 Wh
inbegrepen

ACCU

Bosch
Kiox 300

DISPLAY

HUYSER MARANO

Bafang M300
(80Nm)

MOTOR

Huyser 750 Wh
inbegrepen

ACCU

Bafang
C10

DISPLAY

GAZELLE ESPRIT

3 of 7
versnellingen

MOTOR

Ingebouwde
LED-verlichting

ACCU

Rollerbreak
remmen

DISPLAY

CORTINA U4

3 of 7
versnellingen

MOTOR

Ingebouwde
LED-verlichting

ACCU

Terugtraprem
of handrem

DISPLAY

GAZELLE GRENOBLE C7+

Bosch Active
Line Plus (50Nm)

MOTOR

Bosch 500 Wh
inbegrepen

ACCU

Bosch
Purion 200

DISPLAY

HUYSER ULTREMO

Bafang 420
(80Nm)

MOTOR

Huyser 720 Wh
inbegrepen

ACCU

Bafang
C18

DISPLAY

GAZELLE ECLIPSE C380

Bosch Performance
Line CX (85Nm)

MOTOR

Bosch 750 Wh
inbegrepen

ACCU

Bosch
Kiox 300

DISPLAY

GAZELLE GRENOBLE C8

Bosch Active
Line Plus (50Nm)

MOTOR

Bosch 500 Wh
inbegrepen

ACCU

Bosch
Intuvia 100

DISPLAY

GAZELLE BLOOM HMS C7

Shimano Steps
E5000 (40Nm)

MOTOR

Shimano 418 Wh
inbegrepen

ACCU

Shimano
SC-E5000

DISPLAY