Ben jij je fiets- sleutel kwijt?

SLEUTELSERVICE

Ben jij je fiets- sleutel kwijt?

Fietssleutel verloren? Geen zorgen! Via onze online sleutelservice bestel je eenvoudig een vervangende sleutel. Het enige wat je nodig hebt, is het juiste sleutelnummer. Dit nummer vind je op je (reserve)sleutel, je garantiebewijs, of op de polis van je fietsverzekering. Het is een combinatie van cijfers en/of letters. Klik hier om een nieuwe sleutel te bestellen voor fietssloten van merken als AXA, ABUS of Trelock. Selecteer hier het merk van jouw fietssleutel. Na bestelling wordt jouw fietsensleutel binnen enkele dagen geleverd.  

EERLIJK ADVIES

Bewaar je sleutels slim

Indien je helaas te maken krijgt met fietsdiefstal, is het essentieel om twee originele fietssleutels te overleggen aan je verzekeringsmaatschappij. Bewaar daarom altijd beide sleutels op een veilige plek. Als je via onze service een nieuwe sleutel hebt besteld en je hebt een fietsverzekering, vergeet dan niet om dit direct aan je verzekeraar door te geven. Onze vervangende sleutels zijn duidelijk herkenbaar aan een "C" van "copy." Het is daarom belangrijk dat je verzekeraar op de hoogte is van deze extra sleutel. 

We staan altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je veilig en zonder gedoe weer op pad kunt met je fiets. Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op.

NEEM CONTACT OP