6 Tips voor het kopen van een tweedehands fiets bij Peeters Tweewielers

6 Tips voor het kopen van een tweedehands fiets bij Peeters Tweewielers

Geplaatst door Bjorn Sonneville op

Bij Peeters Tweewielers begrijpen we dat het kiezen van de juiste tweedehands fiets een belangrijke beslissing is. Om ervoor te zorgen dat je de perfecte fiets vindt die aan jouw behoeften voldoet, hebben we 6 handige tips voor je samengesteld:

 

1. Vraag voor advies op maat

Kom langs in onze winkel en ontvang persoonlijk advies op maat. Onze deskundige medewerkers helpen je de juiste keuze te maken op basis van jouw specifieke behoeften.

 

2. Controleer de staat van de fiets

Elke tweedehands fiets in ons assortiment is zorgvuldig geïnspecteerd door ons team van ervaren technici. We zorgen ervoor dat de fiets in uitstekende staat verkeert voordat deze te koop wordt aangeboden.

 

3. Maak een proefrit

Voel zelf hoe comfortabel onze tweedehands fietsen zijn door een proefrit te maken in onze ruime showroom. Ervaar de soepele werking van remmen en versnellingen.

 

4. Eerlijke prijzen en transparante onderhandelingen

Bij Peeters Tweewielers hanteren we eerlijke prijzen. Onderhandel met vertrouwen, wetende dat we transparant zijn over de waarde van onze tweedehands fietsen.

 

5. Flexibele financieringsopties

Wij begrijpen dat de aanschaf van een tweedehands fiets een investering is. Ontdek onze flexibele financieringsopties om jouw droomfiets binnen handbereik te brengen.

 

6. Denk aan duurzaamheid

Door te kiezen voor een tweedehands fiets bij Peeters Tweewielers maak je een milieubewuste keuze. Samen dragen we bij aan duurzaamheid door hergebruik te omarmen.

 

Bij Peeters Tweewielers streven we ernaar om jou de beste tweedehands fietservaring te bieden. Bezoek onze winkel en ontdek ons gevarieerde aanbod. We kijken ernaar uit om jou te helpen de perfecte tweedehands fiets te vinden!

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

News

RSS
Kalkhoff Fietsen bij Peeters Tweewielers: Beweeg Jezelf de Toekomst In

Kalkhoff Fietsen bij Peeters Tweewielers: Beweeg Jezelf de Toekomst In

Door Bjorn Sonneville

Bij Peeters Tweewielers, de fietsenzaak van Heythuys en Heel in Midden en Noord Limburg, zijn we trots om Kalkhoff-fietsen aan te bieden. Onze passie voor...

Lees meer
RIH-Fietsen bij Peeters Tweewielers: RIH Het Merk van Olympisch Goud

RIH-Fietsen bij Peeters Tweewielers: RIH Het Merk van Olympisch Goud

Door Bjorn Sonneville

Bij Peeters Tweewielers, de fietsenzaak van Heythuys en Heel in Midden en Noord Limburg, zijn we trots om RIH-fietsen aan te bieden, een merk met...

Lees meer