Ophaal- en brengservice bij Peeters Tweewielers

Ophaal- en brengservice bij Peeters Tweewielers

Geplaatst door Bjorn Sonneville op

We zijn enthousiast om jullie een geweldige service aan te kondigen waar we bij Peeters Tweewielers enorm trots op zijn - onze ophaal- en brengservice. Als jij, net als wij, geen zin hebt in gedoe en je fiets snel gerepareerd wilt hebben, dan hebben we iets speciaals voor jou.

 

Wat is onze ophaal- en brengservice?

Stel je voor dat je fiets problemen heeft, maar je hebt geen zin om helemaal naar de winkel te gaan. Geen zorgen! Bij Peeters Tweewielers begrijpen we dat helemaal. Daarom hebben we onze ophaal- en brengservice in de regio opgezet. Het enige wat je hoeft te doen, is ons laten weten dat je fiets een beetje liefde nodig heeft. Wij halen hem op, repareren wat gerepareerd moet worden en brengen hem binnen 24 uur weer bij je terug, zolang we de benodigde onderdelen op voorraad hebben.

 

Gratis service binnen 15 km!

Deze service is volledig GRATIS voor onze klanten binnen een straal van 15 km van Heel of Heythuysen. Ja, je leest het goed - geen extra kosten. Ontdek het gemak van onze handige fietsreparatie- en onderhoudsdiensten zonder dat het je iets extra's kost.

 

Hoe maak je gebruik van onze service?

Het is simpel. Ga naar onze website, naar de pagina over onze ophaal- en brengservice en plan vandaag nog je ophaalafspraak bij Peeters Tweewielers. Het enige wat je hoeft te doen, is achterover leunen terwijl wij voor je fiets zorgen. Simpel toch?

Wij geloven in service die verder gaat dan het normale, en onze ophaal- en brengservice is een perfect voorbeeld van hoe we dat doen. Dus waar wacht je nog op? Laat het ongemak van naar de winkel gaan achter je en maak gebruik van onze handige service.

We kijken ernaar uit om jullie fietsen snel en zonder zorgen weer de weg op te krijgen.

Neem contact op!

 

 

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

News

RSS
Een stadsfiets of mountainbike: welke past het beste bij jouw?

Een stadsfiets of mountainbike: welke past het beste bij jouw?

Door Nick Hardy

Fietsen is meer dan alleen maar pedalen ronddraaien; het gaat over het vinden van de perfecte metgezel voor jouw avontuur op twee wielen. Of je...

Lees meer
De opkomst van elektrische fietsen: waarom kiezen steeds meer mensen voor e-bikes?

De opkomst van elektrische fietsen: waarom kiezen steeds meer mensen voor e-bikes?

Door Nick Hardy

In de afgelopen jaren hebben elektrische fietsen, ofwel e-bikes, een indrukwekkende opmars gemaakt in de wereld van tweewielers. Steeds meer fietsliefhebbers kiezen voor de elektrische...

Lees meer