Onze nieuwe website is live!

Onze nieuwe website is live!

Geplaatst door Bjorn Sonneville op

Beste klanten, Johan hier!

Super blij ben ik om te delen dat onze nieuwe website live is! Ik ben heel erg enthousiast om jullie mee te nemen op een digitaal ritje door onze vernieuwde online fietswereld.

 

Super gemakkelijk: online afspraken en meer!

Goed nieuws, want vanaf nu kun je met een paar simpele klikken een online afspraak maken. Of je nu je fiets wilt laten repareren, op zoek bent naar een nieuwe fiets, of gewoon een check-up nodig hebt, het kan allemaal op onze nieuwe website. We hebben ons best gedaan om het zo eenvoudig mogelijk voor je te maken.

 

Ontdek onze fietsen en services

Benieuwd naar ons aanbod? Op de nieuwe website kun je rustig door onze fietsen bladeren en alle details bekijken. We willen dat je de perfecte fiets voor jou vindt, en onze website is daar de ideale plek voor.

Nieuwsgierig naar de dingen die we aanbieden? Van reparaties tot onderhoud en adviesgesprekken, alle info staat nu op onze website.

 

Dankjewel Studio Koers en FCTRY

Een grote dank naar Studio Koers en FCTRY. Zonder hen zou deze nieuwe online omgeving er niet zijn. Hun kennis, creativiteit en samenwerking hebben onze nieuwe online thuisbasis echt gemaakt. Dank jullie wel! 💻

 

Neem een kijkje en vertel ons wat je denkt. Ik ben benieuwd!

Neem een kijkje op de gloednieuwe website van Peeters Tweewielers, ontdek wat we te bieden hebben en laat ons weten wat je ervan vindt. We horen graag jouw mening, want we willen ervoor zorgen dat de website helemaal top is voor jou.

Met vriendelijke groet,

 

Johan

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

News

RSS
Een stadsfiets of mountainbike: welke past het beste bij jouw?

Een stadsfiets of mountainbike: welke past het beste bij jouw?

Door Nick Hardy

Fietsen is meer dan alleen maar pedalen ronddraaien; het gaat over het vinden van de perfecte metgezel voor jouw avontuur op twee wielen. Of je...

Lees meer
De opkomst van elektrische fietsen: waarom kiezen steeds meer mensen voor e-bikes?

De opkomst van elektrische fietsen: waarom kiezen steeds meer mensen voor e-bikes?

Door Nick Hardy

In de afgelopen jaren hebben elektrische fietsen, ofwel e-bikes, een indrukwekkende opmars gemaakt in de wereld van tweewielers. Steeds meer fietsliefhebbers kiezen voor de elektrische...

Lees meer