Waarom je fiets inruilen heel waardevol kan zijn.

Waarom je fiets inruilen heel waardevol kan zijn.

Geplaatst door Bjorn Sonneville op

Ben je toe aan een nieuwe fiets, maar wil je niet al je geld uitgeven? Dan is inruilen een goede optie. Bij Peeters Tweewielers kun je je oude fiets inruilen voor een korting op een nieuwe fiets. Dit kan je een hoop geld besparen.

 

Bij onze vestigingen in Heythuysen en Heel hebben we een breed assortiment fietsen, waaronder elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes en kinderfietsen. Onze medewerkers van Peeters Tweewielers zijn deskundige fietsenmakers en verkopers. Zij helpen je graag bij het vinden van de juiste fiets.

 

Voordelen van inruilen bij Peeters Tweewielers

Er zijn veel voordelen aan inruilen van je oude fiets bij Peeters Tweewielers. Hier zijn een paar van de belangrijkste:

  • Je bespaart geld. De waarde van je oude fiets wordt in mindering gebracht op de prijs van je nieuwe fiets. Dit kan je een hoop geld besparen, zeker als je fiets nog in goede staat is.
  • Je krijgt een nieuwe fiets. Een nieuwe fiets is natuurlijk altijd leuk. Je kunt een fiets kiezen die beter past bij je behoeften en wensen.
  • Je doet iets goeds voor het milieu. Door je oude fiets in te ruilen, voorkom je dat deze op de afvalberg belandt. De fiets kan namelijk nog hergebruikt worden.

 

Hoe werkt inruilen bij Peeters Tweewielers?

Inruilen van je oude fiets bij Peeters Tweewielers is heel eenvoudig. Je neemt je oude fiets mee naar de fietsenzaak waar je een nieuwe fiets wilt kopen. De verkoper zal de fiets beoordelen en een inruilwaarde bepalen. Deze waarde wordt in mindering gebracht op de prijs van je nieuwe fiets.

Wat is de waarde van mijn oude fiets?

De waarde van je oude fiets hangt af van een aantal factoren, zoals:

  • Het merk en het model
  • De staat van de fiets
  • Het jaar van aanschaf

De verkoper kan je een indicatie geven van de waarde van je oude fiets.

Conclusie

Inruilen bij Peeters Tweewielers is een goede manier om geld te besparen en een nieuwe fiets te krijgen. Het is een win-win situatie voor jou en voor het milieu. Kijk snel op onze inruilpagina voor meer informatie.

Nieuwer bericht →

News

RSS
Een stadsfiets of mountainbike: welke past het beste bij jouw?

Een stadsfiets of mountainbike: welke past het beste bij jouw?

Door Nick Hardy

Fietsen is meer dan alleen maar pedalen ronddraaien; het gaat over het vinden van de perfecte metgezel voor jouw avontuur op twee wielen. Of je...

Lees meer
De opkomst van elektrische fietsen: waarom kiezen steeds meer mensen voor e-bikes?

De opkomst van elektrische fietsen: waarom kiezen steeds meer mensen voor e-bikes?

Door Nick Hardy

In de afgelopen jaren hebben elektrische fietsen, ofwel e-bikes, een indrukwekkende opmars gemaakt in de wereld van tweewielers. Steeds meer fietsliefhebbers kiezen voor de elektrische...

Lees meer