Fiets naar een Gezondere Toekomst met Peeters Tweewielers en het Nationaal Fietsplan

Fiets naar een Gezondere Toekomst met Peeters Tweewielers en het Nationaal Fietsplan

Geplaatst door Bjorn Sonneville op

Wist je dat je dankzij het Nationaal Fietsplan niet alleen kunt bijdragen aan een groenere planeet, maar ook nog eens flink kunt besparen op je nieuwe fiets? Bij Peeters Tweewielers begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste fiets te vinden die past bij jouw levensstijl en budget. Daarom staan we klaar om je alles te vertellen over de voordelen van het Nationaal Fietsplan en hoe wij je kunnen helpen om optimaal te profiteren.

Wat is het Nationaal Fietsplan?
Het Nationaal Fietsplan is een geweldige regeling die werknemers stimuleert om vaker de fiets te pakken voor woon-werkverkeer. Via deze regeling kun je, vaak via je werkgever, een fiets aanschaffen met aantrekkelijke fiscale voordelen. Dit betekent dat je tot wel 40% kunt besparen op de aanschaf van je nieuwe fiets!

Waarom Peeters Tweewielers?

  • Deskundig advies: Onze ervaren medewerkers nemen de tijd om je persoonlijke situatie te begrijpen. Of je nu een snelle e-bike wilt voor lange afstanden of een comfortabele stadsfiets voor kortere ritten, wij helpen je de perfecte match te vinden.

  • Ruime keuze: Van hoogwaardige e-bikes tot robuuste toerfietsen - ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan alle wensen te voldoen. Merken zoals Gazelle, Batavus, en Giant staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

  • Transparante uitleg: Het Nationaal Fietsplan kan ingewikkeld lijken, maar maak je geen zorgen. Wij leggen je stap voor stap uit hoe het werkt, welke documenten je nodig hebt, en hoe je het meeste voordeel behaalt.

  • Persoonlijke service: Na je aankoop blijven we voor je klaarstaan. Met onze uitstekende service en onderhoudsbeurten zorgen we ervoor dat je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe fiets.


Een gezonde keuze voor jou en het milieu
Door te kiezen voor een fiets van Peeters Tweewielers via het Nationaal Fietsplan, maak je niet alleen een slimme financiële keuze. Je draagt ook bij aan minder CO2-uitstoot, minder files, en een actievere levensstijl. Het is een win-win situatie voor jou, je werkgever, en onze planeet.

Klaar om te starten?
Kom naar onze vestiging in Heel of Heythuysen en laat je informeren over de mogelijkheden. Of je nu een beginnende fietser bent of een ervaren wielrenner, bij Peeters Tweewielers ben je aan het juiste adres. Samen zetten we de eerste stap naar een gezondere, groenere toekomst - op twee wielen!

Fiets je mee?

Het team van Peeters Tweewielers

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

News

RSS
Peeters Tweewielers; wij houden van fietsen
E-bikes Limburg Fietsenwinkel Limburg Huyser Kalkhoff RIH

Peeters Tweewielers; wij houden van fietsen

Door Bjorn Sonneville

Peeters Tweewielers in Heel, jouw Fietspartner voor elk avontuur!Bij Peeters Tweewielers in Heel en Heythuysen vind je niet zomaar een fietsenwinkel, maar een plek waar...

Lees meer
Merida, sportiviteit en kwaliteit
Merida Merida Limburg Mountainbikes Limburg

Merida, sportiviteit en kwaliteit

Door Bjorn Sonneville

Waar staat Merida voor? Merida is opgericht in 1972 door het bedrijf Merida Industry Co., Ltd. De oprichter, William Tseng, begon met het produceren van...

Lees meer