Zomer 2024: Ontdek de Verborgen Parels van Midden-Limburg met Peeters Fietsverhuur

Zomer 2024: Ontdek de Verborgen Parels van Midden-Limburg met Peeters Fietsverhuur

Geplaatst door Nick Hardy op

Terwijl toeristen vaak de weg vinden naar Zuid-Limburg, blijft Midden-Limburg voor velen nog een goed bewaard geheim. Daar brengt Peeters Tweewielers met vestigingen in Heel en Heythuysen dit jaar verandering in met een forse uitbreiding van hun fietsverhuurservice. "We willen bezoekers en locals de kans geven om de onontdekte schoonheid van onze regio écht te beleven," vertelt eigenaar Johan Peeters.

Midden-Limburg, met zijn schilderachtige Maasplassen, uitgestrekte natuurgebieden als de Meinweg en historische steden als Roermond en Weert, leent zich perfect voor fietstochten. "Maar," benadrukt Peeters, "je hebt wel de juiste fiets nodig. Daarom hebben we onze vloot uitgebreid naar meer dan 50 fietsen, allemaal afgestemd op de unieke eigenschappen van Midden-Limburg."

De nieuwe fietsvloot omvat:

Moderne E-bikes: "Ideaal voor een tocht langs de Maasplassen of het Leudal," licht Peeters toe. "Met waterdichte accuhouders en spatborden, zodat een verfrissende regenbui je plezier niet bederft."

Robuuste Toerfietsen: Geschikt voor de langere routes door Nationaal Park De Meinweg of de grensoverschrijdende fietstocht naar het Duitse Niederrhein. "Comfortabel, maar toch sportief," aldus Peeters.

Kindvriendelijke Opties: Van zitjes voor de allerkleinsten tot hippe mountainbikes voor tieners. "In Midden-Limburg is genoeg te beleven voor alle leeftijden, van het Toverland pretpark tot de bosavonturen in Heythuysen."

Picknickfietsen: Stadsfietsen met extra grote manden. "Perfect voor een dagje Designer Outlet Roermond, gevolgd door een picknick aan de Oolderplas," suggereert marketingmanager Lisa Janssen.

Uniek dit jaar zijn de 'Verborgen Parels' routes. "We hebben vijf routes uitgestippeld die je langs de minder bekende, maar ó zo prachtige plekjes van Midden-Limburg leiden," vertelt Janssen. "Denk aan het idyllische witte stadje Thorn, de mysterieuze Elfenmeer in Herkenbosch, of de historische Stoomzagerij in Nederweert. Bij elke fiets krijg je een waterdichte routekaart en toegang tot onze app met lokale verhalen en tips."

En hoe zit het met het onderhoud? "Kwaliteit staat voorop", benadrukt Peeters. "Elke fiets gaat na gebruik door onze 20-punten check. Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat remmen, banden, en versnellingen perfect werken. Zo kan iedereen zorgeloos genieten van het gevarieerde Midden-Limburgse landschap."

Voor wie zich afvraagt of er genoeg fietsen beschikbaar zijn: "We raden aan om online te reserveren via www.peeters-tweewielers.nl, vooral in het hoogseizoen. Maar we houden ook altijd een aantal fietsen achter de hand voor spontane beslissers," verzekert Peeters.

Of je nu een weekendje weg bent, op zomervakantie, of gewoon een dagje de omgeving wilt verkennen, Peeters Tweewielers maakt van jouw fietstocht door Midden-Limburg een onvergetelijke ervaring. Met fietsen in topconditie, persoonlijk advies, en routes die je de echte pareltjes laten zien, is dit dé manier om de zomer van 2024 te vieren.

Meer weten? Bezoek www.peeters-tweewielers.nl, bel 0475 - 58 23 41 of stap binnen bij de winkel in Heel of Heythuyse. Volg ook @peeterstweewielers op Instagram voor wekelijkse tips, updates en prachtige foto's van fietsers in actie.

Vier de zomer! Ga er op uit met Peeters Tweewielers

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

News

RSS
Peeters Tweewielers; wij houden van fietsen
E-bikes Limburg Fietsenwinkel Limburg Huyser Kalkhoff RIH

Peeters Tweewielers; wij houden van fietsen

Door Bjorn Sonneville

Peeters Tweewielers in Heel, jouw Fietspartner voor elk avontuur!Bij Peeters Tweewielers in Heel en Heythuysen vind je niet zomaar een fietsenwinkel, maar een plek waar...

Lees meer
Merida, sportiviteit en kwaliteit
Merida Merida Limburg Mountainbikes Limburg

Merida, sportiviteit en kwaliteit

Door Bjorn Sonneville

Waar staat Merida voor? Merida is opgericht in 1972 door het bedrijf Merida Industry Co., Ltd. De oprichter, William Tseng, begon met het produceren van...

Lees meer