Kalkhoff Fietsen bij Peeters Tweewielers: Beweeg Jezelf de Toekomst In

Kalkhoff Fietsen bij Peeters Tweewielers: Beweeg Jezelf de Toekomst In

Geplaatst door Bjorn Sonneville op

Bij Peeters Tweewielers, de fietsenzaak van Heythuys en Heel in Midden en Noord Limburg, zijn we trots om Kalkhoff-fietsen aan te bieden. Onze passie voor fietsen is onze drijfveer. Kalkhoff beweegt mensen en brengt hen naar hun werk, naar huis, samen of op avontuur. De fiets biedt de vrijheid om telkens weer nieuwe wegen in te slaan, zowel in de stad als ver daarbuiten. Wat je plannen ook zijn, Kalkhoff-fietsen zijn er klaar voor. Wij zetten ons elke dag volledig in voor deze levensstijl door voortdurend te sleutelen, te schroeven, te ontwikkelen en te verbeteren. Voor ons telt elk schroefje, voor onze fietsers telt de unieke rijervaring. Wat ons verbindt, is de liefde voor de fiets.


Missie Voor De Toekomst

Fietsen is de toekomst. Steden veranderen en steeds meer mensen nemen de fiets om zich zelfstandig, ontspannen en op een duurzame manier te verplaatsen, ook als het asfalt ophoudt. Kalkhoff zet zich in om mee te bouwen aan deze milieuvriendelijke mobiliteit met betrouwbare fietsen die mensen in staat stellen nieuwe dingen te ontdekken en die heerlijk rijden. Zo fietsen we samen de wereld van morgen tegemoet.

 

Het Assortiment Kalkhoff-Fietsen bij Peeters Tweewielers

Bij Peeters Tweewielers hebben we een breed assortiment aan Kalkhoff e-bikes, waaronder de populaire modellen Endeavour, Image, en Entice. De Endeavour-serie is perfect voor lange afstanden en avontuurlijke ritten, met een robuust frame en krachtige motor. De Image-serie biedt comfort en stijl voor stadsritten, terwijl de Entice-serie geschikt is voor zowel stadsverkeer als off-road avonturen. Onze XXL-fietsen en de PLUS+ serie bieden extra comfort en duurzaamheid voor elke fietser.

 

Plan Een Persoonlijke Testrit bij Peeters Tweewielers

Bij Peeters Tweewielers maken we het eenvoudig om jouw ideale Kalkhoff-fiets te vinden. In plaats van direct online te bestellen, nodigen we je uit voor een persoonlijke testrit in onze showroom. Onze website biedt diverse gebruiksvriendelijke mogelijkheden waar je gemakkelijk een afspraak kunt maken voor een testrit op een tijdstip dat jou uitkomt.

Wil je liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij het plannen van een testrit en om al je vragen te beantwoorden.

Tijdens je bezoek aan onze showroom kun je verschillende modellen uitproberen, zoals de Endeavour, Image, en Entice. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het afstellen van de fiets en geven je advies op maat, zodat je de perfecte fiets kiest die aan al jouw wensen voldoet.

Bij Peeters Tweewielers krijg je niet alleen de kans om een hoogwaardige fiets te testen, maar ook de beste service en ondersteuning. Plan vandaag nog je afspraak en ontdek de kwaliteit en het comfort van een Kalkhoff-fiets.

← Ouder bericht

News

RSS
RIH-Fietsen bij Peeters Tweewielers: RIH Het Merk van Olympisch Goud

RIH-Fietsen bij Peeters Tweewielers: RIH Het Merk van Olympisch Goud

Door Bjorn Sonneville

Bij Peeters Tweewielers, de fietsenzaak van Heythuys en Heel in Midden en Noord Limburg, zijn we trots om RIH-fietsen aan te bieden, een merk met...

Lees meer
Peeters Tweewielers

Ontdekken bij Peeters Tweewielers: Urban Arrow, Lovens, Gazelle, Huyser, Rih, Kalkhoff

Door Bjorn Sonneville

Ontdek de Beste Fietsen bij Peeters Tweewielers Ben je op zoek naar de perfecte fiets? Bij Peeters Tweewielers vind je een uitgebreide collectie van topmerken...

Lees meer