RIH-Fietsen bij Peeters Tweewielers: RIH Het Merk van Olympisch Goud

RIH-Fietsen bij Peeters Tweewielers: RIH Het Merk van Olympisch Goud

Geplaatst door Bjorn Sonneville op

Bij Peeters Tweewielers, de fietsenzaak van Heythuys en Heel in Midden en Noord Limburg, zijn we trots om RIH-fietsen aan te bieden, een merk met een rijke geschiedenis en een indrukwekkende reputatie in de wielersport. Sinds de oprichting in 1921 door de gebroeders Bustraan in de Amsterdamse Jordaan, heeft RIH talloze wereldkampioenen ondersteund. Leontien van Moorsel werd in 1990 wereldkampioene achtervolging op een RIH-fiets, en Ingrid Haringa won in 1991 en 1992 het wereldkampioenschap sprint op RIH-fietsen. In 1995 introduceerde RIH zijn eerste elektrische fiets, die snel een referentiepunt werd in de groeiende markt van e-bikes door innovatieve functies en gebruiksgemak.

Wat vinden we als kenner van de kwaliteit van RIH-Fietsen

Bij Peeters Tweewielers hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de fietsen die we aanbieden. RIH-fietsen staan bekend om hun duurzaamheid en uitstekende prestaties. Sinds de oprichting worden alle RIH-fietsen volledig in Nederland ontworpen, ontwikkeld en getest, wat resulteert in producten van uitzonderlijke kwaliteit. RIH is zo overtuigd van hun vakmanschap dat ze als enige fabrikant standaard drie jaar garantie geven op elke e-bike. De meeste assemblage vindt nog steeds met de hand plaats in Venlo, wat de aandacht voor detail en hoge kwaliteitsnormen waarborgt.

Het Assortiment RIH-Fietsen bij Peeters Tweewielers

Bij Peeters Tweewielers hebben we een breed assortiment aan RIH e-bikes, waaronder de populaire modellen Movendo, X-Omega, en X-Omega Nexus. De Movendo is ideaal voor dagelijks gebruik, met een robuuste bouw en soepele rijeigenschappen. De X-Omega is bijzonder vanwege zijn traploze versnellingen en sterke, stille middenmotor, waardoor je zonder problemen lange afstanden kunt fietsen, zelfs in heuvelachtig terrein.

De X-Omega Nexus biedt dezelfde kwaliteit met het extra gemak van een gesloten kettingkast, waardoor onderhoud minimaal is en je zorgeloos kunt genieten van elke rit.

Kom bij ons proef rijden! 

Bij Peeters Tweewielers maken we het eenvoudig om jouw ideale RIH-fiets te vinden. In plaats van direct online te bestellen, nodigen we je uit voor een persoonlijke testrit in onze showroom. Onze website biedt een gebruiksvriendelijke interface waar je gemakkelijk een afspraak kunt maken voor een testrit op een tijdstip dat jou uitkomt.

Wil je liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij het plannen van een testrit en om al je vragen te beantwoorden.

Tijdens je bezoek aan onze showroom kun je verschillende modellen uitproberen, zoals de Movendo, X-Omega, en X-Omega Nexus. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het afstellen van de fiets en geven je advies op maat, zodat je de perfecte fiets kiest die aan al jouw wensen voldoet.

Bij Peeters Tweewielers krijg je niet alleen de kans om een hoogwaardige fiets te testen, maar ook de beste service en ondersteuning. Plan vandaag nog je afspraak en ontdek de kwaliteit en het comfort van een RIH-fiets.

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

News

RSS
Kalkhoff Fietsen bij Peeters Tweewielers: Beweeg Jezelf de Toekomst In

Kalkhoff Fietsen bij Peeters Tweewielers: Beweeg Jezelf de Toekomst In

Door Bjorn Sonneville

Bij Peeters Tweewielers, de fietsenzaak van Heythuys en Heel in Midden en Noord Limburg, zijn we trots om Kalkhoff-fietsen aan te bieden. Onze passie voor...

Lees meer
Peeters Tweewielers

Ontdekken bij Peeters Tweewielers: Urban Arrow, Lovens, Gazelle, Huyser, Rih, Kalkhoff

Door Bjorn Sonneville

Ontdek de Beste Fietsen bij Peeters Tweewielers Ben je op zoek naar de perfecte fiets? Bij Peeters Tweewielers vind je een uitgebreide collectie van topmerken...

Lees meer